Verzending via
DHL pakketdienst
Bezorgroutes
In Nederland
Groot assortiment
Voor goed &
eerlijk
advies
Persoonlijke service
Enthousiast &
gezellig team

Aankoopadvies

Voor goed en eerlijk advies dan bent u bij DIEZA aan het juiste adres.

We hebben 2 hondenvoedingsdeskundige & een paraveteriniare in ons Team. Daarnaast is er ook veel kennis op gebied van ratten & cavia's specifiek, maar ook over konijnen kunnen we u goed adviseren. Mochten wij u niet kunnen helpen dan zullen wij ten alle tijden dit aangeven omdat wij het belangrijk vinden dat u goed geadviseerd wordt.

Hondenvoedingsadvies

Jehnna & Femke hebben samen de opleiding gevolgd tot hondenvoedingsdeskundige, en Danniek en Vera kunnen u verder helpen met basis advies op gebied van hondenvoeding. Wij zullen ons uiterste beste doen om u wegwijs te maken in de wereld van krokante brokken, geperste brokken, vers vlees (wel en niet compleet) & gestoomde voeding. Daarnaast kunnen wij u helpen met het lezen van het voedinsgschema op de verpakking en conditie bepaling in combinatie met een weeg moment op onze weegschaal. Dit doen we veel bij pups om gezond op te groeien maar ook bij honden die juist moeten afvallen of aankomen zodat dit goed in de gaten gehouden wordt.

Mocht de voedingsvraag te ingewikkeld zijn dan kunt u altijd een afspraak maken voor een voedingsconsult. Femke zal dan vooraf u een vragenformulier sturen en vragen naar het medisch dossier van de dierenarts voor het complete beeld van uw hond te bekijken zodat Femke tijdens het consult een goed advies kan geven. Wij zijn geen dierenartsen en zullen bij twijfel ook vragen om toch bij de dierenarts langs te gaan maar soms kunt u ook gewoon een voeding uitproberen.

Tuigen & muilkorven passen

In onze praktijkruimte kunnen wij rustig een nieuw tuig of muilkorf aanpassen, het is in de winkel soms te onrustig voor honden, zeker als ze al wat banger zijn of als er wat agressie in zit. Ook kunnen wij u tijdens het passen duidelijk vertellen wat de voordelen zijn van het product en waar u op moet letten als bijvoorbeeld uw pup nog in de groei is. U kunt daarna het tuig zelf verder op maat bij stellen maar u kunt ook altijd langs komen voor hulp hierin.

Cavia's

Vanuit de cavia opvang en het fokken van cavia's voor de show heeft Femke veel ervaring opgedaan. Momenteel heeft Femke geen cavia's meer maar kan u zeker goed adviseren hierin.

Ratten

Ratten fokken is de hobby van Vera, en hierin heeft ze dus veel kennis in opgedaan en kan u hierin goed adviseren.

Kruiden

Kruiden is de productgroep waar DIEZA mee begonnen is, door ervaring van diverse klanten kan Femke hierover veel advies geven. Ook heeft Vera veel kennis door het toepassen bij de ratten. Hele specifieke vragen kunnen we wellicht navragen bij ons leverancier maar helaas zijn er geen analyses meestal bekend omdat het een natuurproduct is dus ook elke keer anders is.

Neem contact op