Hondenvoedingsadvies op maat

Voedingsdeskundige Femke Keijzers van DIEZA.nl helpt met het zoeken van de juiste voeding die past bij uw hond en uw wensen.

Hondenvoedingsadvies

Dit is maatwerk, en ik kijk naar vele aspecten: ras, leeftijd, geslacht, huidige conditie, activiteit en eventuele klachten. Maar ook zijn de wensen van de klant hierin belangrijk om mee te nemen. Dit kan een voorkeur voor een bepaalde voeding zijn, maar ook het budget.
Femke geeft een eerlijk advies, en zal wel de gezondheid van de hond voorop zetten in de keuze van het advies.

Femke biedt dit advies op maat aan in 1 op 1 consulten, maar ook met kleinschalige workshops, waarbij we na een interactieve uitleg samen diverse soorten voedingen gaan bekijken en beoordelen. En hierdoor komen we samen er achter of de huidige voeding die u aan uw hond geeft, wel past of dat u hierin beter iets kunt aanpassen. Maar het is wel fijn als u weet wat u geeft en waarom, en of het daadwerkelijk bij uw hond past.

Workshop               € 25,- per persoon (in groepjes van 3-5 personen)
Consult                   € 30,- per 30 minuten
E-mail advies          € 15,- per uitgebreid antwoord

De voedingsadviezen die ik geef, zijn op basis van de verkregen informatie. Bij medische problemen adviseer ik eerst bij de dierenarts langs te gaan voor controle en eventuele behandeling en/of diagnose. Vaak kan ik dan wel helpen met een juiste voeding kiezen ter ondersteuning. Daarnaast is het altijd de keuze van u als klant of u wel of niet mijn advies opvolgt.

Bij meer informatie kunt u contact opnemen via

DIEZA Hondenvoedingsadvies op maat
Femke Keijzers
Galliersweg 31n
5349 AT Oss

06-25283938
femke@dieza.nl