Verzending via
DHL pakketdienst
Bezorgroutes
In Nederland
Groot assortiment
Voor goed &
eerlijk
advies
Persoonlijke service
Enthousiast &
gezellig team

Hondenvoedingsadvies op maat

Voedingsdeskundige Femke Keijzers helpt met het zoeken van de juiste voeding die past bij uw hond en uw wensen.

Dit is maatwerk, en ik kijk naar vele aspecten: ras, leeftijd, geslacht, huidige conditie, activiteit en eventuele klachten. Maar ook zijn de wensen van de klant hierin belangrijk om mee te nemen. Dit kan een voorkeur voor een bepaalde voeding zijn, maar ook het budget. Femke geeft een eerlijk advies, en zal wel de gezondheid van de hond voorop zetten in de keuze van het advies.

1 op 1 consulten

Femke biedt dit advies op maat aan in 1 op 1 consulten, maar ook met kleinschalige workshops, waarbij we na een interactieve uitleg samen diverse soorten voedingen gaan bekijken en beoordelen. En hierdoor komen we samen er achter of de huidige voeding die u aan uw hond geeft, wel past of dat u hierin beter iets kunt aanpassen. Maar het is wel fijn als u weet wat u geeft en waarom, en of het daadwerkelijk bij uw hond past.

Mogelijkheden

Workshop€ 25,- per persoon (in groepjes van 3-5 personen)
Consult€ 45,- per uur
2e Consult€ 25,- per 30 minuten

De voedingsadviezen die ik geef, zijn op basis van de verkregen informatie. Bij medische problemen adviseer ik eerst bij de dierenarts langs te gaan voor controle en eventuele behandeling en/of diagnose. Vaak kan ik dan wel helpen met een juiste voeding kiezen ter ondersteuning. Daarnaast is het altijd de keuze van u als klant of u wel of niet mijn advies opvolgt.

Neem contact op