DIEZA Hazel mix 500gram (Steun Konijnenopvang Hazel met € 1,- )

Koop de Hazel mix, en steun Konijnenopvang Hazel in Schaijk met € 1,- per zakje van 500gram
DIEZA Hazel mix 500gram (Steun Konijnenopvang Hazel met € 1,- ) kan gekocht worden in veelvoud van 1.

Op bestelling. Voor maandag 9:00 uur besteld. Binnen 1-5 dagen besteld & verwerkt

€ 5,00

Supersnelle levering
Lees hier meer...

Vragen? Bel 0412-795025
of Whatsapp: 06-25283938

Gratis DIEZA bezorgservice
Bekijk de routes...

Waarom DIEZA?

Voor goed & eerlijk advies
Persoonlijke service
Groot assortiment
Gratis bezorgservice in Oss e.o.
Bezorgroutes in Nederland
Enthousiast & gezellig Team

Extra informatie
Merk DIEZA
Geschikt voor Cavia, Chinchilla, Degoe, Dwerghamster, Dwergkonijn, Gerbil, Hamster, Konijn, Muis, Rat
Samenstelling Hazelnootblad, Erwten vlokken, Paardenbloem bloem Paardenbloemblad, Weegbree
Advies Laat uw huisdier eerst wennen aan de nieuwe kruiden: begin met een klein beetje en kijk hoe uw huisdier hierop reageert. Ook kan uw huisdier voor bepaalde voedingsstoffen gevoelig zijn. Daarnaast kan het natuurlijk ook zijn dat uw huisdier het gewoon niet lust of niet lekker vindt. Dus met kleine hoeveelheden kunt u uitproberen welke kruiden u en uw huisdier bevallen. Daarna kunt u de hoeveelheid rustig opbouwen naar gemiddeld maximaal 2 handjes per dag per huisdier (afhankelijk van wat voor huisdier u heeft hierop afstemmen), 1 handje in de ochtend en 1 in de middag bijvoorbeeld. Let op: uw huisdier moet wel de nodige basisvoeding per dag krijgen en opeten om alle voedingsstoffen binnen te krijgen. Daarnaast altijd onbeperkt hooi en vers schoon water ter beschikking stellen. (Met uitzondering van ratten, die hebben geen hooi nodig)
Bewaar advies Wij adviseren gedroogde producten droog, koel, donker en afgesloten te bewaren. Bijvoorbeeld in een voerton of emmer. Dit kan voorkomen dat de producten verkleuren en de kwaliteit vermindert. Zonlicht kan bijvoorbeeld zorgen voor condens, broeien en verkleuring, maar ook voor afbraak van voedingsstoffen. Omdat het om natuurlijke producten gaat, kunnen wij helaas – ondanks onze zorgvuldigheid bij afwegen, verpakken en opslaan alsmede regelmatige controles – niet garanderen dat er nooit insecten, eitjes van insecten, sporen van andere gedroogde producten, zand e.d. in de geleverde producten kunnen zitten.
Waarschuwing Heeft uw huisdier medische klachten, raadpleegt ALTIJD de dierenarts. Wij raden af om eerst te gaan experimenteren met kruiden. Ondersteunen met kruiden na medische check en/of behandeling kan uiteraard wel. De informatie over de ondersteunende eigenschappen is afkomstig van internet, literatuur, ervaringen van onze klanten en onze leveranciers. Deze is niet bedoeld als advies of behandeling maar als aanvullende informatie over de desbetreffende kruiden. Wij garanderen niet dat deze informatie juist, compleet en/of volledig is. Wij zijn niet verantwoordelijk voor uw keuze voor en inzet van welke kruiden en hoeveelheid. U mag altijd uw ervaring doorsturen.
Belastingklasse Hoog
Soort kruiden Mix
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: DIEZA Hazel mix 500gram (Steun Konijnenopvang Hazel met € 1,- )
Hoe waardeert u dit product? *
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling