Verzending via
DHL pakketdienst
Bezorgroutes
In Nederland
Groot assortiment
Voor goed &
eerlijk
advies
Persoonlijke service
Enthousiast &
gezellig team

Stage

Dé stage plek om te werken aan persoonlijke leerdoelen en meer kennis op te doen over dierenvoeding & -producten!

We bieden diverse stageplekken aan, maar hebben de voorkeur voor stageblokken van 4 à 5 dagen per week en voor niveau 3 of 4. De stagiaire krijgt de mogelijkheid om vooraf al aan te geven aan welke leerdoelen bij ons gewerkt zullen worden.

Werkzaamheden

Openen & sluiten
Hierbij mag de stagiaire zelfstandig werken & oefenen met inzicht in welke werkzaamheden wel en niet gedaan moeten worden.

Onderdeel van Team DIEZA
Hierbij gaan we ervan uit dat de stagiaire een deel van ons team uitmaakt tijdens de stageperiode. Hierbij verwachten wij dat er overlegd en goed gecommuniceerd wordt. Eventueel ook eigen ideeën inbrengen en na overleg uitvoeren. (Voorbeelden kunnen zijn: een evenement organiseren, maar ook een boodschappenlijstje maken met musthaves als iemand net een pup gekocht heeft.)

Klantcontact
Vanaf dag 1 is de stagiaire een onderdeel van ons team. Dat houdt in dat, als er een klant binnenkomt, wij verwachten dat deze begroet wordt met 'goedemorgen' of 'goedemiddag' en de vraag of je de klant kunt helpen. Omdat we een pakketpunt voor zowel DHL als DPD zijn, zijn er ook klanten die daarmee geholpen kunnen worden en dat mag de stagiaire vanaf dag 1 doen. Adviseren mag alleen Team DIEZA, maar meeluisteren is wel leerzaam.

Afrekenen
Als de stageperiode lang genoeg duurt en als we denken dat de stagiaire het aan kan, dan zullen wij zeker de stagiaire de mogelijkheid geven om te leren bestellingen/producten af te rekenen bij klanten die GEEN adviesvraag hebben.

Leerdoelen & verdieping tijdens stage

De leerdoelen & verdieping tijdens de stage bij DIEZA kan heel breed zijn. Het is geheel afhankelijk van de inzet van de stagiaire hoeveel er geleerd kan worden. Persoonlijke leerdoelen kunnen te maken hebben met zaken zoals communicatie, contact met klanten, telefoon opnemen, maar ook bellen naar klanten/leveranciers.

De stagebegeleider bij DIEZA is Femke Keijzers, maar de stagiaires werken onder begeleiding van het hele team (met name Jehnna, Vera en Danniek).

Wil je bij ons komen stage lopen en deel uitmaken van ons Team?

Solliciteer dan via e-mail met motivatie en cv. Hierin zien wij ook graag over welke periode en stagedagen het gaat, op welke opleiding je zit en welk niveau, aan welke leerdoelen je wilt werken en/of welke opdrachten je van school bij ons moet gaan doen. Mochten er dingen zijn waar wij rekening mee moeten houden zoals een beperking, ziekte en of angst, dan horen wij dat ook bij voorkeur vooraf. Dit is voor ons geen probleem, mits het bespreekbaar is.

Solliciteren naar een stageplek bij DIEZA kan via femke@dieza.nl.

Email mij