Hondenvoedingsadvies

Voedingsdeskundige Femke Keijzers helpt met het zoeken van de juiste voeding die past bij uw hond en uw wensen.

Dit is maatwerk, en ik kijk naar vele aspecten: ras, leeftijd, geslacht, huidige conditie, activiteit en eventuele klachten. Maar ook zijn de wensen van de klant hierin belangrijk om mee te nemen. Dit kan een voorkeur voor een bepaalde voeding zijn, maar ook het budget. Femke geeft een eerlijk advies, en zal wel de gezondheid van de hond voorop zetten in de keuze van het advies.

 

Afspraak maken?

Onderaan de pagina kunt u een consult of workshop boeken, wij nemen contact op om een afspraak met u te maken. U kunt in de opmerkingen eventueel mogelijke opties aangeven.

 

1 op 1 consulten

Femke biedt dit advies op maat aan in 1 op 1 consulten, maar ook met kleinschalige workshops, waarbij we na een interactieve uitleg samen diverse soorten voedingen gaan bekijken en beoordelen. En hierdoor komen we samen er achter of de huidige voeding die u aan uw hond geeft, wel past of dat u hierin beter iets kunt aanpassen. Maar het is wel fijn als u weet wat u geeft en waarom, en of het daadwerkelijk bij uw hond past.

De voedingsadviezen die ik geef, zijn op basis van de verkregen informatie. Bij medische problemen adviseer ik eerst bij de dierenarts langs te gaan voor controle en eventuele behandeling en/of diagnose. Vaak kan ik dan wel helpen met een juiste voeding kiezen ter ondersteuning. Daarnaast is het altijd de keuze van u als klant of u wel of niet mijn advies opvolgt.

 

Actieve filters

Hondenvoedingsadvies 1 uur intake

Voedingsdeskundige Femke Keijzers helpt met het zoeken van de juiste voeding die past bij uw hond en uw wensen. Femke biedt dit advies op maat aan in een 1 op 1 consult. En hierdoor komen we samen er achter of de huidige voeding die u aan uw hond geeft, wel past of dat u hierin beter iets kunt...

Prijs € 45,00

Hondenvoedingsadvies controle 30min

Voedingsdeskundige Femke Keijzers helpt met het zoeken van de juiste voeding die past bij uw hond en uw wensen. Tijdens het Hondenvoedingsadvies controle wordt uw hond gewogen, bepaalt Femke huidige conditie en vergelijkt ze die met vorige keer. We bespreken we hoe het gegaan is en of klachten...

Prijs € 30,00

Hondenvoedingsadvies puppy consult

Maak een GRATIS afspraak voor een puppy consult bij Hondenvoedingsdeskundige Femke of Jehnna. Wij maken graag kennis met uw nieuwe gezinslid daarnaast doen we een kort check, geven we wat tips en beantwoorden we vragen als u die heeft.

Prijs € 0,00

Hondenvoedingsadvies via e-mail

Voedingsdeskundige Femke Keijzers helpt met het zoeken van de juiste voeding die past bij uw hond en uw wensen. Het Hondenvoedingsadvies zal op basis van foto's, filmpjes en vragenformulier schriftelijk via de e-mail worden gegeven, dit is minder compleet dan een 1 op 1 consult op locatie.

Prijs € 15,00

Hondenvoedingsadvies weeg consult 15min

Hondenvoedingsdeskundige Femke Keijzers helpt met het zoeken van de juiste voeding die past bij uw hond en uw wensen. Tijdens het Hondenvoedingsadvies weeg consult wordt uw hond gewogen, bepaalt Femke huidige conditie en vergelijkt ze die met vorige keer. We bespreken we hoe het gegaan is en of...

Prijs € 15,00

Workshop hondenvoeding basis 1x deelname

Interactieve workshop over hondenvoeding *Welke soorten hondenvoeding zijn er? *Voor- en nadelen? *Keuze van koolhydraten, eiwitten en vetten? *Welke conditie en behoefte heeft uw hond?

Prijs € 30,00