Afspraak maken

DIEZA bieden als service diverse diensten aan, maar werken ook samen met o.a. dierenartsen. En organiseren ook thema dagen en workshops.

 

Afspraak maken?

Onderaan de pagina kunt u een reservering, consult of workshop boeken.
Wij nemen contact op om een afspraak met u te maken.

U kunt in de opmerkingen eventueel mogelijke opties aangeven.

Actieve filters

1x konijn enten (20 juni combi myxo, vhd1&2)

Uw konijn krijgt de vaccinatie met entstoffen tegen Combi Myxomatose, VHD1 & VHD2. Op de donderdagavond tussen 18:30-20:00 uur wordt uw konijn geënt en dit is inclusief een klinisch onderzoek U krijgt voor aanvang een tijdstip hoe laat uw konijn(en) aan de beurt bent.

Prijs € 40,00

Hondenvoedingsadvies 1 uur intake

Voedingsdeskundige Femke Keijzers helpt met het zoeken van de juiste voeding die past bij uw hond en uw wensen. Femke biedt dit advies op maat aan in een 1 op 1 consult. En hierdoor komen we samen er achter of de huidige voeding die u aan uw hond geeft, wel past of dat u hierin beter iets kunt...

Prijs € 45,00

Hondenvoedingsadvies controle 30min

Voedingsdeskundige Femke Keijzers helpt met het zoeken van de juiste voeding die past bij uw hond en uw wensen. Tijdens het Hondenvoedingsadvies controle wordt uw hond gewogen, bepaalt Femke huidige conditie en vergelijkt ze die met vorige keer. We bespreken we hoe het gegaan is en of klachten...

Prijs € 30,00

Hondenvoedingsadvies puppy consult

Maak een GRATIS afspraak voor een puppy consult bij Hondenvoedingsdeskundige Femke of Jehnna. Wij maken graag kennis met uw nieuwe gezinslid daarnaast doen we een kort check, geven we wat tips en beantwoorden we vragen als u die heeft.

Prijs € 0,00

Hondenvoedingsadvies via e-mail

Voedingsdeskundige Femke Keijzers helpt met het zoeken van de juiste voeding die past bij uw hond en uw wensen. Het Hondenvoedingsadvies zal op basis van foto's, filmpjes en vragenformulier schriftelijk via de e-mail worden gegeven, dit is minder compleet dan een 1 op 1 consult op locatie.

Prijs € 15,00

Hondenvoedingsadvies weeg consult 15min

Hondenvoedingsdeskundige Femke Keijzers helpt met het zoeken van de juiste voeding die past bij uw hond en uw wensen. Tijdens het Hondenvoedingsadvies weeg consult wordt uw hond gewogen, bepaalt Femke huidige conditie en vergelijkt ze die met vorige keer. We bespreken we hoe het gegaan is en of...

Prijs € 15,00

Nagels knippen 1x konijn

Als u hulp wilt bij het knippen van de nagels van uw konijn(en), dan kunt u een afspraak maken bij Femke.

Prijs € 6,00

Titersessie reservering 1x hond (20 april)

De kosten voor de titerbepaling bedragen € 50,- per hond of kat. De titersessie hoeft niet direct betaald te worden maar op de dag zelf, bij voorkeur gepast, bij de dierenarts. De titeressie gaat door bij aanmelding van minimaal 10 honden of katten.

Prijs € 0,00

Titersessie reservering 1x kat (20 april)

De kosten voor de titerbepaling bedragen € 50,- per hond of kat. De titersessie hoeft niet direct betaald te worden maar op de dag zelf, bij voorkeur gepast, bij de dierenarts. De titeressie gaat door bij aanmelding van minimaal 10 honden of katten.

Prijs € 0,00

Workshop hondenvoeding basis 1x deelname

Interactieve workshop over hondenvoeding *Welke soorten hondenvoeding zijn er? *Voor- en nadelen? *Keuze van koolhydraten, eiwitten en vetten? *Welke conditie en behoefte heeft uw hond?

Prijs € 30,00