Gefermenteerde groenten zijn terug van weggeweest en niet voor niets! Door het fermenteren worden voedingsmiddelen niet alleen langer houdbaar, ze zijn ook beter opneembaar en gezonder! De Bio-Ron bokashi voor honden, katten en fretten is een gezonde aanvulling op de dagelijkse voeding van vleeseters. Door het korte verteringsstelsel van vleeseters kunnen zij veel meer voedingsstoffen halen uit gefermenteerde groenten, granen, pitten en kruiden.
Verhoogt de weerstand
100% biologisch product
Goed opneembaar door het fermentatieproces
Bevat levende goede bacteriën
Snel verzonden | Lees hier meer over onze verzendservice
Bestel makkelijk via onze gratis app en kies een cadeautje
Ingrediënten Bio-Ron Bokashi:
Alle ingrediënten zijn gefermenteerd.
Gerst: draagt bij aan de toename van gezonde darmbacteriën. Rijk aan vezels
Lijnzaad: een rijke bron van gezonde vetten, vezels, eiwitten en magnesium
Wortel: bevatten de volgende mineralen: kalium, natrium, calcium en fosfor. Ook bevatten wortels vitamine B, vitamine E en betacaroteen.
Spelt: rijk aan eiwitten, onverzadigde vetzuren en vitamine B3.
Haver: bevat veel vezels en onverzadigde vetzuren.
Aardpeer: bevordert een gezonde darmflora en de opname van plantaardige mineralen.
Brandnetel: bloedzuiverend en rijk aan vitaminen en mineralen
Zonnebloempitten: rijk aan gezonde vetten, vezels, eiwitten, vitaminen en mineralen. Bevat magnesium, seleen en vitamine E.
Spirulina: verstrekt het immuunsysteem door de aanwezigheid van vitamine B, C, D, koper, zink, ijzer, eiwitten en antioxidanten. Helpt bij het herstel van spieren en gewrichten. Spirulina wordt snel door het lichaam opgenomen en levert extra energie.
Selderij: rijk aan vitaminen en mineralen.
Luzerne: bevat veel calcium, staat bekend om de versterkende werking en positieve invloed op het immuunsysteem.
Karwijzaad: goed voor de spijsvertering, werkt slijmoplossend en antibacterieel. Bevat een ruime hoeveelheid gezonde vetten, vitaminen en mineralen.
Tijm: bevat het fytonutriënt thymol, antioxidanten en mangaan. Werkzaam tegen verschillende bacteriën.
EM micro-organismen, melasse en zeezout
De melasse dient als een starter van het fermentatieproces. De melasse wordt als eerste opgegeten door de micro-organismen en hierdoor kunnen zij zich vermenigvuldigen.