Filteren op

Categorieën

Beschikbaar

Merk

Gewicht

  • 0 kg - 21 kg

Prijs

  • € 0,00 - € 76,00

Bodembedekking

Soort voeding

Compleet

Geschikt voor:

Gezondheid

Grit

Grootte

Hangmat

Hooisoort

Huisvesting

Ingrediënten

Kattenbak

Kleur

Leeftijd

Niveau

Snacks

Specifieke Voeding

Speelgoed

Verzorging

Vers vlees soort

Korting

Knager

Actieve filters

Adori snack en speelkleed 60x50cm

Bezigheidstherapie voor de hond en konijn. Ideaal speelgoed wanneer je langere tijd weg gaat, de hond heeft lang iets te doen. 

Prijs € 23,99

Aubiose hennepvezel 20kg

Aubiose Hennepvezel is een stofarme, goed absorberende bodembedekking. Houdt geuren vast. Hoge isolatiewaarde. Voor dierenverblijven voor konijn, knagers, kippen, vogels, reptielen en paarden.

Prijs € 15,75

Back2nature karton korrels

Back2nature is een korrel van karton. Heerlijk stofvrij en wordt in dierverblijven ingezet in de toiletjes maar ook onder de bodembedekking in de plashoekjes en onder de waterfles. 

Prijs € 9,99

Barn-i hooi pak-gemak

Geperst hooi in deelblokjes gesneden zodat je snel een portie te pakken hebt.

Prijs € 2,49

Barn-i kruidenhooi goudsbloem&brandnetel 500gram

Barn-i Kruidenhooi Goudsbloem & Brandnetel is een smakelijke mix van hooi (essentieel voor een goede spijsvertering), goudsbloem (voor versterking van het afweersysteem) en brandnetel (rijk aan ijzer en vitamine C). Natuurlijk, lekker en gezond voor alle knagers en konijnen. Zak van 500gram,...

Prijs € 3,79
  • Aanbieding!

Barn-i kruidenhooi kamille & paardenbloem 500gram

Barn-i Kruidenhooi Kamille & Paardenbloem is een smakelijke mix van hooi (essentieel voor een goede spijsvertering), kamille (rustgevend) en paardenbloem (spijsvertering bevorderend). Natuurlijk, lekker en gezond voor alle knagers en konijnen.

Prijs € 3,79
  • Aanbieding!

Barn-i kruidenhooi korenbloem&berkenblad 500gram

Barn-i Kruidenhooi Korenbloem & Berkenblad is een smakelijke mix van hooi (essentieel voor een goede spijsvertering), korenbloem (spijsvertering bevorderend) en berkenblad (reinigende werking). Natuurlijk, lekker en gezond voor alle knagers en konijnen. Zak van 500gram, hersluitbaar met...

Prijs € 3,79
  • Aanbieding!

Barn-i kruidenhooi rozenbottel & mint 500gram

Barn-i Kruidenhooi Rozenbottel & Pepermunt is een smakelijke mix van hooi (essentieel voor een goede spijsvertering), rozenbottel (rijk aan vitamines) en pepermunt (frisse, opwekkende geur). Natuurlijk, lekker en gezond voor alle knagers en konijnen. Zak van 500gram, hersluitbaar met...

Prijs € 3,79
  • Aanbieding!

Barn-i kruidenhooi wortel & echinacea 500gram

Barn-i Kruidenhooi Echinacea & Wortel is een smakelijke mix van hooi (essentieel voor een goede spijsvertering), echinacea (voor versterking van het immuunsysteem) en wortel (rijk aan bètacaroteen voor vitamine A). Natuurlijk, lekker en gezond voor alle knaagdieren en konijnen. Zak van...

Prijs € 3,79
  • Aanbieding!

Beaphar anti maden spray 75ml

Anti-Myiasis is voor de preventie en bestrijding van Myiasis (madenziekte), veroorzaakt door de blauwgroene bromvlieg (Lucillia sericata). Myiasis bij konijnen en cavia’s wordt vooral veroorzaakt doordat ontlasting aan de achterkant blijft vastzitten.

Prijs € 16,65

Beaphar anti parasiet 150 knaagdier&vogel 2pipet

Beaphar Anti-Parasiet 150, spot-on voor vogels en knaagdieren vanaf 300 g, 150ug ivermectine per pipet. Diergeneesmiddel vrij van registratie, voor de behandeling van externe parasieten (luizen en mijten) en/of van darminfecties met spoelwormen bij knaagdieren zoals (cavia’s, ratten en...

Prijs € 9,75

Beaphar care gerbil/muis 700gram

Beaphar CARE+® Gerbil & Muis bevat dierlijke eiwitten en een laag vetgehalte wat het voer geschikt maakt voor gerbils en muizen.

Prijs € 9,50

Beaphar care+ cavia

Care+ Cavia is een smaakvolle en uitgebalanceerde voeding. Het is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en voedingsdeskundigen. Care+ is geëxtrudeerd, deze hittebehandeling maakt een betere vertering van eiwitten uit het voer mogelijk en maakt de brokjes extra krokant. Ieder brokje heeft...

Prijs € 75,85

Beaphar care+ degoe 700gram

Beaphar CARE+® Degoe bevat een hoger ruw vezelgehalte (19%), een op degoes afgestemd vetpercentage en er zijn geen suikers toegevoegd.

Prijs € 9,95

Beaphar care+ dwerghamster

Beaphar CARE+® Dwerghamster bevat dierlijke eiwitten en een hoger vetgehalte om in de energiebehoefte van dwerghamsters te voorzien.

Prijs € 9,95

Beaphar care+ hamster

Beaphar CARE+® Hamster bevat dierlijke eiwitten en een hoger vetgehalte om in de energiebehoefte van hamsters te voorzien.

Prijs € 9,95

Beaphar care+ konijn senior 1,5kg

Beaphar CARE+® Konijn Senior, voor konijnen vanaf 6 jaar, heeft een hoog vezelgehalte (25%) en een lager calciumgehalte voor een goede gezondheid en een optimale spijsvertering. 

Prijs € 14,15

Beaphar care+ rat

Beaphar CARE+® Rat bevat dierlijke eiwitten en is stofarm om de gevoelige luchtwegen van ratten te ontzien.

Prijs € 9,95

Beaphar care+ timothy hooi 1kg

Beaphar Timothy Hooi is een lekkere en gezonde hooisoort voor konijnen en knagers zoals cavia's chinchilla's en degoes. Timothy Hooi heeft een hoog ruwvezel gehalte wat goed is voor tanden en spijsvertering. Daarnaast heeft het een gunstige Calcium / Fosfor verhouding. 

Prijs € 7,50

Beaphar cavi-vit

Cavi-Vit bevat alle belangrijke vitaminen en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. Bevat de voor cavia's essentiële vitamine C, wat het beenderstelsel en het gebit ondersteunt.

Prijs € 10,95

Beaphar geurstop knaagdier 600gram

Geurstop Knaagdier houdt de knaagdierkooi schoon en fris. Urine wordt direct opgenomen en ingekapseld door de unieke structuur van de korrel waarna urine en geur worden afgebroken door natuurlijke bacteriën.

Prijs € 8,50

Beaphar knaagdier en konijnenmelk 200gram

Beaphar Knaagdier- en konijnenmelk 200gram wordt aanbevolen voor: Moederloze kleine (knaag)dieren en dieren die onvoldoende of niet goed drinken. Ook geschikt als aanvulling op moedermelk, tijdens het spenen en voor drachtige, zogende of zieke dieren.

Prijs € 20,95